Кompanija Tele-Fonika Кable (TF Кable) je osnovana 1992. godine u Mišljenicama, u okolini Krakova, u Poljskoj i nalazi se na listi najboljih evropskih proizvođača kablova sa širokim opsegom proizvoda koji obuhvata više od 25 hiljada vrsta kablova.

TF Кable je prepoznat kao pouzdan dobavljač kablova i povezanih proizvoda napravljenih od bakra, aluminijuma i optičnih vlakana, koje koriste vodeće svetske kompanije u oblastima energetike, telekomunikacija, rudarstva, industrije, građevinarstva. Kompletnu ponudu proizvoda i tehničke specifikacije možete pronaći ovde.

Navitas i Tele-Fonika Poljska, ekskluzivnom saradnjom na teritoriji zemalja CEFTA regiona garantuju najbolje moguće korisničko iskustvo. Počev od brze i jasne prodajne i tehničke podrške sve do podrške u post garantnom periodu za sve kablove proizvedene u fabrikama u Poljskoj.

  • Impozantna fabrika u gradu Bidgošču, na severu Poljske, specijalizovana je za proizvodnju energetskih kablova sredneg i visokog napona do naponskog nivoa 550 kV. Opremljena je novom ispitnom laboratorijom.
  • Fabrika Krakov-Vjelicka specijalizovana je za proizvodnji gumenih kablova, specijalnih kablova za građevinsku industriju i svih tipova rudarskih kablova.
  • Fabrika Krakov-Bježanov je druga fabrika u prelepom Krakovu. Specijalizovana je za proizvodnju nadzemnih vodova i programa za železnicu.
  • Fabrika Mišljenice, u okolini Krakova, gde se nalazi i sedište kompanije je specijalizovana za proizvodnju optičkih i bakarnih telekomunikacionih kablova.

Kompanija Tele-Fonika Kable je od 2008. godine vlasnik fabrike kablova u Zaječaru. Prodajni tim fabrike pokriva region Balkana nudeći proizvode iz sopstvenog proizvodnog programa.