MDR d.o.o. je slovenačka kompanija koja se bavi projektovanjem i proizvodnjom industrijskih detektora i separatora metala za sve tipove industrije za detekciju i odstranjivanje metalnih komada iz proizvodnih sirovina ili konačnih proizvoda. Usled bogatog iskustva MDR nudi uslugu razvoja i izrade kompletnih rešenja uređaja detekcije i odstranjivanja metala na proizvodnim linijama prema specifičnoj potrebi i tehničkim zahtevima korisnika.

Sa tradicijom i iskustvom od 1991. godine MDR nudi rešenja iz oblasti rudarstva, lesne, građevinske, drvne i tekstilne industrije ali i za potrebe prehrambeno-prerađivačke i farmaceutske industrije gde se primenjuje HACCP standard. Pored feromagnetnih , MDR je razvio detektore i separatore nemagnetnih materijala sposobni da detektuju i odstrane veoma male komade neželjenog materijala. Kompletnu ponudu proizvoda i tehničke specifikacije možete pronaći ovde.

Navitas i MDR su partneri na tržištu Srbije iz oblasti teških industrija gde zajedničkim naporima garantuju najbolje moguće korisničko iskustvo. Naše usluge kreću od brze i jasne prodajne i tehničke podrške zatim projektovanja i ugradnje sve do servisa i podrške u garantnom i postgarantnom periodu.